دستگاه جوجه کشی|ماشین جوجه کشی|دستگاه جوجه کشی خانگی|ماشین جوجه کشی خانگی|

شرکت تولیدی توزیعی دستگاه های جوجه کشی آتی دام هامون تفتان

دستگاه جوجه کشی|ماشین جوجه کشی|دستگاه جوجه کشی خانگی|ماشین جوجه کشی خانگی|

شرکت تولیدی توزیعی دستگاه های جوجه کشی آتی دام هامون تفتان

دستگاه جوجه کشی|ماشین جوجه کشی|دستگاه جوجه کشی خانگی|ماشین جوجه کشی خانگی|

شرکت دستگاه های جوجه کشی آتی دام هامون تفتان با مجوز رسمی از وزارت تعاون کار و امور اجتماعی کشور و با شماره ثبت ۵۸۱۴ نماینده انحصاری تولید و توزیع دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی , ایرانی و خارجی در اندازه های مختلف(از ۲ عددی تا تونل های ۱۰۰۰۰۰ تایی تخم مرغ و انواع تخم های نطفه دار)در کشور می باشد.

این شرکت تنها شرکت تعاونی در کشور است که برای جلب رضایت مشتریان امکان پرداخت وجه درب منزل و هنگام تحویل کالا در تمام نقاط کشور پهناورمان می باشد

شرکت آتی دام هامون تفتان از بزرگ ترین صادرکنندگان دستگاه های جوجه کشی ساخت کشور به کشور های همسایه می باشد
شرکت آتی دام هامون تفتان نماینده انحصاری و تنها وارد کننده دستگاه های JN اروپا در ایران می باشد

آدرس دفتر مرکزی : استان سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان خیابان میرزای شیرازی 25


تلفن های تماس:09156740370-05412420333

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات

    فرم تاییدیه اروپا

151

    نماهای مختلف ماشین و ابعاد

133  140 138

 

      فن دائم کار

134

 

ترجمه متن از سایت اصلی شرکت سازنده:

 

 

JN5-60

سبک جدید انکوباتور خانواده نیمه با تخم مرغ مرغ ۶۰pcs در سال ۲۰۱۱.

مرغ های مختلف نیاز به درجه حرارت های مختلف: دوره جوجه کشی از مرغ ۲۱ روز ~ روز ۱۴ است، آن را به ۳۸.۲ ℃ از ۱ خیابان ~ روز هفتم ۶، ۳۷.۸ ℃ از ۷ و ۳۷.۲ ~ ۳۷.۵ ℃ از ۱۶ ~ ۲۱ روز اول، دوره جوجه کشی از اردک ۲۸ روز است، آن را به روز ۲۸ در ۳۸ ℃ از ۱ خیابان ~ روز هفتم ۷، ۳۷.۸ ℃ از ۸ ~ ۱۵ روز هفتم، ۳۷.۵ ℃ در ۱۶ روز هفتم، و ۳۷.۲ ℃ از ۱۷ ~، دوره جوجه کشی غاز است ۳۱ روز، به ۳۷.۳ ℃ از ۲۰ ~ ۳۱ روز اول به ۳۷.۸ ℃ از ۱ خیابان ~ روز هفتم ۸، ۳۷.۸ ℃ از ۹ ~ ۱۸ روز هفتم، ۳۷.۸ ℃ در روز ۱۹ و ۳۷.۰ ℃ ~.
۲. کنترل رطوبت: از آن نیاز به رطوبت نسبی های مختلف در دوره های مختلف جوجه کشی. رطوبت نسبی باید در ۵۵٪ تا ۶۰٪ در مرحله قبل از جوجه کشی تا اطمینان حاصل شود حتی حرارت برای جنین، خوب است که برای ساخت مایع allantoic و مایع آمنیوتیک نگه دارید، رطوبت نسبی باید در ۳۰٪ ~ ۵۵٪ در وسط نگه دارید مرحله انکوباسیون، خوب است که برای تبخیر آب، رطوبت نسبی آخرین مرحله از انکوباسیون باید به ۶۵٪ ~ ۷۰٪ افزایش یافته است، به عنوان رطوبت نسبی بالا برای مرغ برای شکستن پوسته است، زمانیکه بیش از ۲۰٪ جوجه بیرون می آید ، RH باید در ۷۵ درصد نگه دارید.

جزئیات سریع

بسته بندی و تحویل

بسته بندی اطلاعات: ۳ عدد در یک کارتن
جزئیات تحویل: در عرض ۲۰ روز

مشخصات

ماشین جوجه کشی تخم مرغ الکتریک
۱. مناسب برای خانواده ها و خانواده های تخصصی
۲. جوجه کشی جوجه ها، اردک ها و غازها، و غیره

ماشین جوجه کشی تخم مرغ الکتریک

I.Operating مراحل:

۱. باز کردن جعبه و بررسی انکوباتور، بررسی کنید که آیا تمام لوازم جانبی داخل جعبه بسته بندی به خوبی مجهز شده است.

۲.Take تخم مرغ قابل حمل براکت سینی و سینی تخم مرغ مش از پایه. شستشو و تمیز کردن پایه، خوراک آب به مخزن A و B در داخل پایگاه، و سپس قرار دادن تخم مرغ قابل حمل سینی پایه را به پایه.

۳.After پوشش پوشش بالا، به درستی اتصال خطوط انتقال برق و سوئیچ بر روی منبع تغذیه، اگر درجه حرارت در کنترل پنل در شرایط طبیعی نشان داد، شاخص حرارت (کار) را در انکوباتور می شود آغاز خواهد شد تا گرم شود.

۱۰. پس از انکوباسیون به مدت ۱۸-۱۹ روز (را تخم مرغ به عنوان مثال)، تخم مرغ باید در این زمان تبدیل نیست، منتظر مرغ جوان به شکستن پوسته و بیرون می آیند.

۱۱. تخم مرغ هم ارز سینی متفاوت است با توجه به تعداد روز جوجه انواع مرغ، طول می کشد ۳-۴ روز کمتر از تعداد روز انکوباسیون. آیا تخم مرغ که یک یا دو عدد تخم مرغ استراحت را روشن نکنید.

توجه ۱۲.Pay به دما و تنظیم رطوبت نسبی در طول تمام مراحل جوجه کشی، اشاره به فناوری جوجه کشی در آموزش عملیات برای جزئیات بیشتر.

۱. SET:

A: فشار مجموعه یک بار برای ورود به مجموعه کنترل درجه حرارت، فشار <+> یا <-> برای تنظیم پارامتر، فشار <+> یا <-> برای ۳S را وارد کنید حالت تنظیم سرعت، فشار دوباره به خروج از راه دولت تنظیم شده است.

B: SET فشار برای ۳S را وارد کنید مجموعه منوی سیستم، فشار <+> یا <-> برای انتخاب منو نیاز به تنظیم، و سپس فشار مجموعه دوباره به وارد کردن پارامتر نسبی تنظیم حالت، فشار <+> یا <-> به پارامتر را انتخاب کنید نیاز به اصلاح، فشار RST پس از تنظیم به خروج، و یا سیستم خارج می شود پس از ۵S به تاخیر بیاندازد.

۲ <+>: تا را فشار دهید

۳ <->:. پایین را فشار دهید

لامپ WORK در سمت چپ صفحه نمایش صفحه نمایش به عنوان کار نشان می دهد لامپ ساخته شده است، به طور معمول LED در معنی آن را در حالت گرم است.

چراغ SET در سمت چپ صفحه نمایش صفحه نمایش برای نشان می دهد مجموعه ای چراغ، چراغ به طور معمول در معنی آن است که در تنظیم حالت استفاده می شود.

زمانی که دمای اندازه گیری انحراف از دمای مرجع، درجه حرارت عملکرد <CA> اصلاح باید مورد استفاده قرار گیرد تا ارزش اندازه گیری مطابق با دمای مرجع، درجه حرارت بعد از اصلاح باید مجموع درجه حرارت قبل از اصلاح و تصحیح مقدار (ارزش اصلاح می تواند عدد مثبت می باشد، تعداد منفی و یا صفر).

فشار “SET” برای ۳S برای ورود به صفحه نمایش منو، فشار <+> یا <-> تا کد “CA” به نظر می رسد بر روی صفحه نمایش، و سپس فشار “SET” برای نشان دادن درجه حرارت تصحیح تنظیم مقدار، فشار <+> یا <-> دوباره به تنظیم پارامتر.

HS و LS محدودیت تنظیمات دامنه کنترل درجه حرارت، به عنوان مثال، اگر HS به عنوان ۳۹.۵ تنظیم و LS به عنوان ۳۰ مجموعه، بعد از آن درجه حرارت تنها می تواند ۳۰-۳۹.۵ تعیین می کنند، به طوری که ارزش صفحه نمایش هنوز هم به عنوان ۳۰ پس از هل دادن “را نگه می دارد – “اگر آن را نمایش ۳۰ ارزش صفحه نمایش هنوز هم به عنوان ۳۹.۵ بعد از فشار دادن نگه می دارد” + “اگر آن را نمایش ۳۹.۵. اگر مقدار تنظیم فراتر از محدوده تنظیم است، پس از آن HS و LS باید در اولین تغییر کرده است.

فشار “SET” برای ۳S برای ورود به صفحه نمایش منو، فشار <+> یا <-> تا کد “HS” و یا “LS” به نظر می رسد بر روی صفحه نمایش، فشار “SET” برای نمایش در حد تنظیم ارزش بالا یا پایین، فشار <+> یا <-> برای تنظیم پارامتر. HS به معنی حد بالا و LS به معنای حد پایین تر.

فناوری IV.Incubation

۱.Incubation کنترل دما

مرغ های مختلف نیاز به درجه حرارت های مختلف: دوره جوجه کشی از مرغ ۲۱ روز است، آن را به ۳۸.۲ ° C از ۱ خیابان ~ روز هفتم ۶، ۳۷.۸ ° C از ۷ تا ۱۴ روزهفتم، و ۳۷.۲ ~ ۳۷.۵ ° C از ۱۶ ~ ۲۱ روز اول ، دوره جوجه کشی از اردک ۲۸ روز است، آن را به ۳۸ ° C از ۱ خیابان ~ روز هفتم ۷، ۳۷.۸ ° C از ۸ ~ ۱۵ روز هفتم،۳۷.۵ ° C در ۱۶ روز هفتم، و ۳۷.۲ ° C از ۱۷ ~ ۲۸ روز دوره جوجه کشی غاز ۳۱ روز است، آن را به ۳۷.۸ ° C از ۱ خیابان ~ روز هفتم ۸، ۳۷.۸ ° C از ۹ ~ روز هفتم۱۸، ۳۷.۸ ° C در روز ۱۹ و ۳۷.۰ ° C ~ 37.3 ° C از ۲۰ ~ ۳۱ روز اول.

۲. کنترل رطوبت: از آن نیاز به رطوبت نسبی های مختلف در دوره های مختلف جوجه کشی. رطوبت نسبی باید در ۵۵٪ تا ۶۰٪ در مرحله قبل از جوجه کشی تا اطمینان حاصل شود حتی حرارت برای جنین، خوب است که برای ساخت مایع allantoic و مایع آمنیوتیک نگه دارید، رطوبت نسبی باید در ۳۰٪ ~ ۵۵٪ در وسط نگه دارید مرحله انکوباسیون، خوب است که برای تبخیر آب، رطوبت نسبی آخرین مرحله از انکوباسیون باید به ۶۵٪ ~ ۷۰٪ افزایش یافته است، به عنوان رطوبت نسبی بالا برای مرغ برای شکستن پوسته است، زمانیکه بیش از ۲۰٪ جوجه بیرون می آید ، RH باید در ۷۵ درصد نگه دارید.

۳. تمیز کردن و ضدعفونی کردن قبل از جوجه کشی: شستن و تمیز کردن ماشین جوجه کشی، سپس آن را suffumigate با پرمنگنات پتاسیم و فرمالین.

۴. تجهیزات جوجه کشی بازرسی قبل از جوجه کشی: به طور کامل بررسی تمام قطعات و مشاهده اینکه آیا دستگاه چرخش فن کار می کند به طور معمول و اینکه آیا همه اجزاء در وضعیت خوب قرار دارند، و سپس تنظیم دمای آب و غذا به مخزن. را محاکمه ۱۲-۲۴ ساعت دوباره زمانی که ماشین جوجه کشی دما و رطوبت مورد نیاز می رسد، اگر انکوباتور با این نسخهها کار به طور معمول، می توان آن را در حال اجرا قرار داده است.

فهرست انکوبه (واحد: روز)


شروع شکستن پوسته

شروع بیرون می آید

بیرون آمدن با هم

پایان

جوجه

۱۹

۲۰

۲۰-۲۱

۲۱

اردک

۲۶

۲۷

۲۷-۲۸

۲۸

غاز

۲۸-۲۹

۲۸-۳۰

۲۹-۳۱

۳۲

شرکت دستگاه های جوجه کشی آتی دام هامون تفتان با مجوز رسمی از وزارت تعاون کار و امور اجتماعی کشور و با شماره ثبت ۵۸۱۴ نماینده انحصاری تولید و توزیع دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی , ایرانی و خارجی در اندازه های مختلف(از ۲ عددی تا تونل های ۱۰۰۰۰۰ تایی تخم مرغ و انواع تخم های نطفه دار)در کشور می باشد

این شرکت تنها شرکت تعاونی در کشور است که برای جلب رضایت مشتریان امکان پرداخت وجه درب منزل و هنگام تحویل کالا در تمام نقاط کشور پهناورمان می باشد

شرکت آتی دام هامون تفتان از بزرگ ترین صادرکنندگان دستگاه های جوجه کشی ساخت کشور به کشور های همسایه می باشد

نماینده انحصاری ماشین های جوجه کشی جی ان اروپا در ایران

 

برای اطلاع از امکانات و انواع ماشین های جوجه کشی به سایت مراجعه فرمایید

امکان پرداخت وجه بعد از تحویل دستگاه درب منزل

    آدرس سایت ها :

 http://hamontaftan.ir/fa

http://1234512345.ir

http://09156740370.ir

شماره های تماس:

موبایل:09156740370

تلفن دفتر پخش و فروش:2420333-0541

  • شرکت تولیدی دستگاه های جوجه کشی آتی دام هامون تفتان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی